Bezoek Onze Showroom in Ulft

We nodigen u van harte uit om onze betoverende showroom in Ulft te bezoeken. Gelegen op een prachtige locatie, verwelkomen wij u met open armen in onze elegante ruimte.

In onze showroom kunt u de sfeer en schoonheid van onze exclusieve meubels en accessoires van dichtbij ervaren. Laat u inspireren door de perfecte harmonie tussen antieke en artistieke invloeden uit verschillende stijlperioden.

Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het vinden van de perfecte stukken die passen bij uw persoonlijke stijl en interieurvoorkeuren. Of u nu een enkel meubelstuk zoekt of uw volledige interieur wilt transformeren, wij bieden een uitgebreide selectie om aan uw wensen te voldoen.

showroom

Een Overvloed aan Exclusief Meubilair en Accessoires, Geïnspireerd door Antiek en Kunst

 


 

 

BEZOEK ADRES

Ettenseweg 17

7071AA Ulft Nederland

Telefoonnummer: 0315-685456

Email: info@megabarok.com

 

 

 

 

 


 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag:    09:00 – 17:00

Dinsdag:      09:00 – 17:00

Woensdag:  09:00 – 17:00

Donderdag: 09:00 – 17:00

Vrijdag:        09:00 – 17:00

Zaterdag:      10:00 – 14:00

Zondag:        Gesloten

 

 


 

 

MEGABAROK: Leverancier van Exclusief Meubilair en Woonaccessoires

MEGABAROK is een toonaangevende producent en importeur van hoogwaardig meubilair en exclusieve woonaccessoires voor zowel de Business-to-Consumer (B2C) als de Business-to-Business (B2B) markt.

Met een uitgebreid en divers assortiment streven wij ernaar om unieke interieurs te creëren die wereldwijd tot de verbeelding spreken.

Onze collectie is gebaseerd op antieke en artistieke invloeden uit verschillende historische stijlperiodes, zoals Rococo, Louis XV, Art-Deco en Empire. Echter, de Barok stijl vormt ons onderscheidende kenmerk.

Onze vestiging bevindt zich in Ulft, Nederland, van waaruit wij onze producten verzenden naar alle continenten. Of uw bedrijf zich nu in Europa of daarbuiten bevindt, wij beschikken over de juiste logistieke mogelijkheden en partnerschappen om een vlekkeloze afhandeling te garanderen.

In onze showroom ontvangen wij onze klanten in een weelderige ambiance. Met meerdere stijlvolle ingerichte kamers bieden wij een alles-in-één oplossing op het gebied van interieur, decoratie en sfeer.

Sinds onze oprichting in 2008 hebben wij slechts één doel voor ogen gehad: uw tevredenheid. Onze deskundige adviezen en obsessieve focus op klanttevredenheid onderscheiden ons. Met toewijding werkt ons team hard om onze klanten keer op keer te verbazen.

Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw tevredenheid te waarborgen. Neem contact met ons op voor een unieke en onvergetelijke ervaring op het gebied van exclusief meubilair en woonaccessoires.

 

Een Overvloed aan Exclusief Meubilair en Accessoires, Geïnspireerd door Antiek en Kunst

MEGABAROK vindt u een uitgestrekte ruimte van maar liefst 4000 vierkante meter, gevuld met een rijk assortiment aan meubilair en accessoires. Onze collectie is gebaseerd op antieke en artistieke meesterwerken uit verschillende stijlperioden.

Wanneer u onze showroom betreedt, wordt u omringd door de prachtige ambiance van antieke invloeden. Elk hoekje en elke ruimte is zorgvuldig ingericht om u te inspireren en een onvergetelijke ervaring te bieden.

Onze toegewijde selectie omvat meubelstukken en accessoires geïnspireerd door stijlperiodes zoals Rococo, Louis XV, Art-Deco en Empire. Elk item is met vakmanschap vervaardigd om de essentie van de betreffende periode vast te leggen en een tijdloze schoonheid uit te stralen.

Van prachtig vormgegeven stoelen en elegante tafels tot verfijnde decoratieve stukken en kunstwerken, wij bieden een overvloed aan keuzes om uw interieur tot leven te brengen.

Bij MEGABAROK streven we naar perfectie in elk detail. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de juiste meubels en accessoires die passen bij uw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer in uw ruimte.

Bezoek onze showroom en laat u onderdompelen in de prachtige wereld van exclusief meubilair en accessoires, waar de geschiedenis tot leven komt en uw interieur transformeert.

Contactformulier

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag.
Vul het onderstaande contactformulier in.