RETOUREN & SERVICE

Ons streven is dat u tevreden bent met uw aankoop. Echter kan het voorkomen dat u een artikel onverhoopt niet voldoet aan uw verwachtingen.

Het retourneren van een online artikel is geen enkel probleem. U kunt uw online bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Voor het retourneren van artikelen die online gekocht zijn gelden de volgende voorwaarden:

 


RETOUNEREN IN ONZE WINKEL

Heb je online een bestelling geplaatst en wil je deze retourneren? Kom naar onze winkel om jouw aankoop gratis te retourneren.

 


RETOUNEREN PER POST VIA POSTNL

Woon je niet in de buurt van een winkel of heb je geen tijd? Retourneren is ook mogelijk via PostNL. De retourkosten zijn bij deze retouroptie voor eigen rekening.

Let op! het maximale formaat is 178x78x58cm, kijk op PostNL voor meer informatie en een pakketpunt bij jou in de buurt.

  • Bij retourneren via PostNL betaal je de pakketkosten Breng het pakket naar een PostNL servicepunt.
  • Het retouradres is: Ettenseweg17 7071AA Ulft
  • Plak de adres op het pakket.
  • Na ontvangst van de retourzending, wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen teruggestort.
  • Bij een volledige retour ontvang je het aankoopbedrag terug. Let op de kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.

 


MEGABAROK OPHAAL SERVICE

Als u niet de mogelijkheid heeft om het artikel te retouneren of grote artikelen wil retourneren, zoals bijvoorbeeld een bank, of fauteuil dan kunt u contact opnemen via 0315-685456 of het met het contact formulier voor het maken van een retourafspraak. Voor het ophalen met onze ophaal service wordt er minimaal €50,- in rekening gebracht afhankelijk van het volume, gewicht en de afstand.

 


HOE KAN IK EEN ARTIKEL RUILEN?

Ruilen kan binnen 14 dagen in onze winkel. Voor ruilen worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel en kan niet per post. Woon je niet in de buurt van de winkel? Het is altijd mogelijk om binnen 14 dagen na aankoop het artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.

 


WAT IS DE RETOURTERMIJN VOOR ARTIKELEN?

De retourtermijn is 14 dagen. Beslis je om deze terug te sturen, dan kun je deze binnen 14 dagen ruilen in onze winkel of retourneren via PostNL of met de ophaal service (let op hier zijn kosten aan verbonden)

 


KAN IK MIJ BESTELLING RETOURNEREN IN DE WINKEL?

Ja, online bestellingen kunnen altijd gratis binnen 14 dagen geretourneerd worden in onze winkel. Bekijk onze contactpagina voor het adres en de openingstijden.