Over ons

Megabarok is een unieke Cash & Carry meubel winkel. Op 5000 m2  bieden wij u de laatste trends barok meubelen en accessoires, met een steeds wisselend assortiment passend in elk interieur zowel klassiek, modern als landelijk. Daarnaast is het grootste deel van ons assortiment ruim op voorraad, dus direct mee te nemen of anders te bestellen.

Voordelig & exclusief 

Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk en onze eigen import koopt u bij ons exclusieve meubelen en accessoires van de beste kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen.

Assortiment

Megabarok biedt u een wisselend assortiment aan barok meubelen en accessoires. In deze webshop treft u informatie en een overzicht van ons assortiment. Hiermee krijgt u een goede indruk wat Megabarok voor u kan betekenen.  Maar uiteraard verkopen wij meer. Uw bezoek aan onze winkel zal een blijvende herinnering zijn. Als u ons regelmatig in onze winkel bezoekt of ons bezoekt via onze webshop zult u merken dat wij frequent nieuwe producten aan ons assortiment toevoegen. Met gepaste trots kunnen wij stellen dat Megabarok een meubel winkel van formaat is met 3500m2 winkelplezier.

Ook voor bedrijven

Onze collectie is bijzonder geschikt voor projecten toegepast in o.a., horeca, bedrijven en openbare ruimtes.om uw bedrijfsruimte of horeca gelegenheid te stijlen, een greep uit ons assortiment; zitmeubelen spiegels, vitrinekasten, verlichting, eyecatchers, etc. Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze winkel. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij uw wensen doornemen.

Vragen?

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons direct mailen via: info@megabarok.com 

U kunt ons tevens telefonisch bereiken via tel. 0315-685456

Of een bezoek brengen aan onze winkel.

Megabarok B.V. 
Ettenseweg 17
7071 AA Ulft
T: +31 (0)315-685456
E: Info@megabarok.com

Route beschrijving >>