Barok verlichting

Toont alle 90 resultaten

Bent u op zoek naar een verhoogde ambiance en een warme atmosfeer in uw residentie? Dan biedt het uitgebreide scala aan barokke verlichting van Mega Barok een uitstekende gelegenheid om dit streven te verwezenlijken.

Niet alleen presenteren wij een uitgebreide variëteit aan verlichtingsstukken, zoals kroonluchters, plafonnières en wandlampen, maar ze zijn ook beschikbaar in diverse klassieke Franse stijlen, waaronder Rococo, Maria Theresia, Barok, Louis Seize, Empire en Art-deco.

De verlichtingsarmaturen van Mega Barok dienen niet alleen als “blikvanger”, maar bieden tevens een stijlvolle en sfeervolle verlichting, waardoor de overige aspecten van het interieur eveneens volledig tot hun recht komen.

Onze verzameling verlichting is met name geschikt voor woonhuizen, herenhuizen en kastelen, maar vindt ook toepassing in diverse projecten binnen sectoren zoals horeca, commerciële bedrijven, reclame en televisieproducties. Onze selectie draagt bij aan de verfijning van de omgeving en draagt bij aan een omgeving van grandeur en allure.