Verzending

 

Verzending 

Megabarok verzend al haar producten via Ned-Xpress. Wij streven er naar om uw bestelling binnen 2 tot 8 werkdagen af te handelen. Het gemak dat u op elke locatie onze producten kan bestellen en laten leveren vinden wij erg belangrijk. Bent u thuis, op het werk of bij iemand op bezoek, wij zenden uw bestelling waar u het wilt ontvangen.

Onze vervoerder neemt contact met u op om een afspraak te maken wanneer de levering plaats kan vinden. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u.

Heeft uw vragen over uw zending kunt u contact opnemen met ons.


Levering

Megabarok verzendt haar producten na controle en inpak werkzaamheden zo zorgvuldig mogelijk, zodat deze in de juiste staat bij u geleverd worden. Megabarok streeft er naar om uw bestelling binnen vijf werkdagen af te handelen. De levertijd kan variëren en is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Als u voor overschrijving kiest kan de verzending 2 tot 8 werkdagen langer duren. Dit hangt samen met de tijd die verschillende bankinstellingen nodig hebben voor de verwerking van de overschrijving.

Voor bestellingen buiten Nederland wijken de leveringstermijnen en verzendkosten af. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons.


Rembours

Wij bieden u ook de mogelijkheid om de bestelling te betalen bij levering (rembours). Het producten wordt onder rembours verzonden en het totaalbedrag van de zending betaalt u bij aflevering contant aan de vervoerder. Ook is het mogelijk uw bestelling telefonisch of per email te plaatsen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze klantenservice. Daarnaast kunt u de bestelling uiteraard ook zelf afhalen, zie hiervoor bezoek ons en route.


Verzendkosten

Megabarok hanteert de volgende verzendkosten: €10,- | €20,- | €30,- | €50,- | €100,- .

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal artikelen, gewicht en volume. Voor verzending buiten Nederland gelden andere tarieven. Neem voor meer informatie contact op met ons.